EL OBSERVATORIO

Emili Argemí
Emili_Argemi_08
Alumno/a
Fotografía

Nascut a Sant Celoni el 9 de març de 1997, ha estudiat Belles Arts a la Universitat de Barcelona (2015-2019) i a la Universidad PUCP de Lima (2018). Actualment combina els seus projectes artístics amb el treball com a educador a la SIEI del col·legi La Salle de Sant Celoni.

Li interessa explorar les diferents possibilitats de contacte amb el lloc, amb el pas del temps, amb materials que deixen petjades, amb els demés i amb un mateix, a través de l’acte d’escriure, de la reparació de petits objectes, de la imatge en moviment i, sobretot, mitjançant la fotografia, des d’on cerca processos de creació d’imatges atentes a diversos ritmes.

Recentment, ha format part de la iniciativa Finestres amb Art a Sant Celoni i de la mostra del cens d’artistes a ARA Arts Plàstiques a Sant Celoni, com també en el Festival de Fotografia de Sant Cugat LUMÍNIC 2021. Ha participat en exposicions col·lectives a Barcelona (BBAA Universitat de Barcelona, Espai Jove Boca Nord, Centre Cívic Guinardó, Nau Bostik o La Virreina LAB), Mollet del Vallès (Centre Cultural La Marineta des del 2017 a la mostra de videoart L’Habitació del farmacèutic) i Lima, on va participar a la Exposición Anual de Arte y Diseño de la PUCP 2018. El mateix any va fer la primera exposició individual a Can Ramis: Imago/Phasma.

Sin título

CotidianidadInvisible